უკან
დაბრუნება

კონუსის კულტურა

“The Cone Culture” არის ქართული ბრენდი, რომელიც ამზადებს სრულიად ნატურალურ ხელნაკეთ ნაყინს მხოლოდ ახალი ადგილობრივი და სეზონური ინგრედიენტების გამოყენებით. ჩვენ ვცდილობთ ვაჩვენოთ ქართული ბუნების სიმრავლე და ბევრი ექსპერიმენტი გავუკეთოთ არომატებს, რომლებიც შერეულია ისეთი ინგრედიენტებით, როგორიცაა შოკოლადი აჯიკა, ტყემალი და პიტნა, მარწყვი, რეჰანი და ა.შ.

ჩვენ არ ვიყენებთ გაყინულ ხილს და ბოსტნეულს, მხოლოდ ახალ, ადგილობრივ და სეზონურ ხილს. სწორედ ამიტომ, გემოები მუდმივად იცვლება მთელი წლის განმავლობაში. პროდუქცია არის თბილისში და ყველაფერი მზადდება მცირე პარტიებში ნულიდან ჩვენს შენობაში.

შავი ჩაის და ბრაუნის არომატისთვის ჩაი გურიიდან, ჩაი პლანტაციიდან ჩამოგვაქვს, ლავანდა Honey Lavender-ის არომატისთვის მოდის კახეთიდან და ჩვენი აჯიკა 100% მეგრულია.

რძის არომატისთვის ვიყენებთ მთლიან რძეს, მძიმე ნაღებს, კვერცხს, შაქარს და ბუნებრივ არომატიზატორებს, როგორიცაა მადაგასკარის ვანილი, ბელგიური კაკაო, მწვანილი და სანელებლები და ა.შ.

გვაქვს ბევრი ვარიანტი ლაქტოზის გარეშე. ჩვენს სორბეტში ვიყენებთ მხოლოდ ხილს, წყალს და შაქარს. ისინი უგლუტენო და სრულიად ვეგანურია. გვაქვს უშაქრო ნაყინიც!

სახელწოდება „კონუსის კულტურა“ მოვიდა ვაფლის კონუსიდან და იმ ფილოსოფიიდან, რომელიც დგას ჩვენი ნაყინის მიღმა – ჩვენ გვინდა შევქმნათ ნაყინის მიღებისა და მომენტებით ტკბობის კულტურა.

ვაფლის კონუსებს ყოველდღე ვაცხობთ, რათა შევინარჩუნოთ სიახლე და საშუალება მოგცეთ აარჩიოთ სასურველი – კლასიკური, შოკოლადის, დარიჩინის ან გლუტენის გარეშე.

ჩვენი დევიზია “ჩვენ ვემსახურებით ბედნიერებას და ხელნაკეთ ნაყინს” – ვცდილობთ შევქმნათ საუკეთესო გამოცდილება და მოგონებები შესანიშნავი ნაყინის მიღებისას.