ყავის ლაბორატორია
ყავა ხილია, რომელსაც უამრავი განსხვავებული გემო შეიძლება ჰქონდეს. სინამდვილეში მას სულაც არ აქვს მომწარო გემო – ყურძნის მარცვლის ფორმის სასიამოვნო, ნეიტრალურად ტკბილი ყავა ხეზე იზრდება და მას შეიძლება, ჰქონდეს კენკრის, ალუბლის, ატმის ან ნებისმიერი სხვა ხილის არომატი. ტრადიციული ყავისგან განსხვავებული, გამორჩეული გემოს მიღება, მომზადებისა და დაგემოვნების ალტერნატიული კულტურის დანერგვა – სწორედ ამ მიზნების მისაღწევად შემოიკრიბა…